top of page

.... OG SLIK BLE DUOEN TIL :-)

Det må ha vært skjebnen som førte disse to damene sammen. For hvor stor sjanse er det egentlig for at 2 tidligere vokalister fra tidligere godt etablerte coverband fra hver sin kant av Norge skulle møtes i en liten motorsykkelklubb i Sandnes? Jo, noen vil vel kalle det tilfeldigheter, men uansett, med slike fellestrekk og attpåtil en kjemi som stemte, ja da var det ikke å komme utenom at disse to damene fant ut at de var klare for nye band-eventyr sammen.

Og slik ble duoen "Ladies in red" en realitet!

Anki_edited_edited.jpg
ANN-CHRISTIN BERG 

Ann-Christin, eller Anki som hun kalles, er ei sprudlende jente opprinnelig fra Trondheim.

Interessen for musikk ble vakt i ung alder, og drømmen om å synge i band ble virkelig da hun startet på ungdomsskolen. Ved siden av skoleband  og gospelkor, tok hun timer hos sangpedagog ved Trondheim Musikkskole. Hennes lidenskap for rock og ballader, ga henne mulighet til deltakelse i Trøndersk Mesterskap for rockeband. Med dette tentes flammen for å opptre for alvor, og 16 år gammel ble hun vokalist i ett allerede veletablert danseband fra Trondheim. Med spilleoppdrag omtrent hver helg vokste erfaringene, og etter vel ett år, tok hun steget over til ett band med mere yngre og moderne låtvalg.

Siden gikk det slag i slag, og som vokalist i flere anerkjente coverband,  har hun til sammen tilbrakt  10 år på reisefot. Det har i årenes løp blitt mange spillejobber  rundt om i landet, radioopptreden, oppvarming for Ian Hunter Band, miniturne i Nord-Norge og 3 ukers spillejobb på Playa Ingles – Gran Canaria.

Hun har ikke bare opptrådt som leadvokalist, men også som fast backingvokalist for en kjent trondheimsartist, samt vært med på flere plateutgivelser som korist. I dag er Anki  en del av jenteduoen ” Ladies in Red ”.

Hilde1_edited_edited.jpg
HILDE FREDRIKSEN 

 

Hilde er ei positiv gla’jente, opprinnelig fra Drammen og nå bosatt på Haugalandet, nærmere bestemt i Karmsund. Med sin tidlige interesse for sang og musikk startet Hilde i Åssiden skolekor, tok privattimer i sang og gikk videre over i Drammen Operakor. Men med en sterk interesse for populærmusikk og etter noen seirer i karaokekonkurranser spiret en drøm om å være med i et band. Når hun i -95 flyttet til Vestnes i Møre og Romsdal åpnet den gylne muligheten seg og hun ble med som ny vokalist i det lokalkjente sunnmørsbandet «Charlie», som besto av svært dyktige og erfarne musikere fra Ulsteinvik og Ørsta. Med bandet «Charlie» ble det hele 8 år med mange spillejobber rundt om på vestlandet, blant annet som oppvarmingsband for Pogo Pops og DDE. I de senere år har hun med "Charlie" tatt på seg flere festivaloppdrag i Ulsteinvik og Ålesund. Veien har gått innom flere coverband gjennom årenes løp og i dag er Hilde med i jenteduoen «Ladies in red». Hilde har også skrevet låten "Ta oss med" (2018) og "Cold and wicked heart" (2020). Hun jobber også med et nytt countryprosjekt og har et låtskriversamarbeid med Vidar Stakkestad.

bottom of page